Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » LIFE STORY » Мъж загина при катастрофа, но после се случи нещо, което изкара акъла на близките му и лекарите (СНИМКИ)

Мъж загина при катастрофа, но после се случи нещо, което изкара акъла на близките му и лекарите (СНИМКИ)

Мъж, който “загина” при катастрофа, се съвзе само няколко минути преди погребението. Химаншу Бхарадвадж бил в моргата цяла нощ, когато лекарите изведнъж разбрали, че е все още жив.

Патоанатомите в болницата в Нагпур, Индия, успели да напипат пулса му благодарение на щастлива случайност преди да подготвят тялото му за погребението и да му изкарат органите, съобщава The Sun.

След “оживяването” Химаншу бил реанимиран и веднага го откарали в друго отделение.

Междувременно пред болницата се събрали хора, недоволни от безотговорността на лекарите.
Химаншу бил сериозно ранен след катастрофа, след която го вкарали в болница. Там състоянието му рязко се влошило и лекалите обявили смъртта на мъжа. По думите на един от реаниматорите, Химаншу нямал пулс, а дишането му било спряло.

Кошмарът настъпил след няколко часа в моргата, когато започнала подготовката за изваждане на органите и вливането на формалдехид. Химаншу се съвзел, а лекарите изпаднали в шок.

“От време на време при пациенти с мъртъв мозък се стига до внезапно спиране на сърцето и дихателната система. Това е станало и при нашия пациент. Той все още е в кома и сега ще го преместим в друга болница, където ще се погрижат за него”, обясняват пред медиите от индийската болница.”

 

Източник: Блиц

От категорията