Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » НОВИНИ » Телефоните в президентството пламнаха, пиарите се хванаха за главите! Деси Радева го направи, вижте снимки! Този гаф няма равен

Телефоните в президентството пламнаха, пиарите се хванаха за главите! Деси Радева го направи, вижте снимки! Този гаф няма равен

Деси Радева с постоянните си гафове не работи за имиджа на президента, напротив, прави го за резил

Деси Радева май не разбира каква е ролята на първата дама. Вместо да гради имиджа на държавния глава тя го срива с непрекъснатите гафове.

Госпожа Радева сякаш нарочно хвърля кал върху лицето на съпруга си, който има име на възпитан и почтен генерал с непристойното си поведение в социалните мрежи.

Първата дама вилнее злобно във Фейсбук,  не се съобразява с протоколните норми на поведение по време на официални срещи, държи да е на първа линия и се ползва от държавни привилегии, незнайно защо са й причислени, предават от електронното издание retro.

bg.

Така, че в ролята си на първа дама бившата счетоводителка и пиарка буквално съсипва образа на Румен Радев. Който иска да е президент на всички хора и да  работи в полза на народа, за да го избави от неправдите.

Рейтингът на държавния глава тотално е сринат още на първата година от управлението му именно заради поведението на амбициозната му съпруга.

Президентшата се закани на ония, които я критикуваха за кичозния й тоалет, с който се появи на 3 март. Вместо да преглътне и да осъзнае грешката си Деси Радева нападна критиците си във фейсбук.

Тя си изпусна нервите в личния си профил като с поста си обиди електората. Да не говорим за правописните грешки. Които да се надяваме, че е допуснала от гняв. Не случайно феновете й я съветват да се научи на дипломация!

Ето какво написа Деси Радева!

От категорията