Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ТЕМА НА ДЕНЯ » Петя Дикова разкри най-големия кошмар в кариерата си, за който мълчеше досега

Петя Дикова разкри най-големия кошмар в кариерата си, за който мълчеше досега

Моята професионална мечта беше интервю с Леда Милева и с Петко Бочаров в Американския колеж, където и аз съм завършила, и те са завършили. Осъществи се. Но другата ми мечта беше „Куин“. Това сподели водещата Петя Дикова в сутерешния блок на bTV по повод петия рожден ден на предаването си “Cool…T”.

„15 минути преди интервюто с „Куин“ аз отивам в хотела, в банята, и поглеждам последни щрихи. И виждам, че едното ми око – нерв, спазъм, не знам, и до ден-днешен не знам, то просто се изкриви. Аз бях напълно кривогледа в това интервю и се чудех как да се скрия от камерата“, разказа Петя.

„До този момент не обичам да говоря за този инцидент, но такива неща стават от свръх напрежение. Едното око гледа в теб, другото гледа другаде. Аз си направих снимки, защаото в такъв момент ти си казваш – дали ще ми се нормализира зрението, все пак ние работим с лицата си“, добави тя.

По повод 8 март тя заяви, че няма нищо против мъжът да е водещата фигура и „нямам нищо против силният мъж, както аз имам такъв, да управлява влака“.

Това даде повод на Антон Хекимян да я подпита за личния ѝ живот и мъжа до нея, но тя му отговори хитро и със сарказъм: „Ето това е приятел. Благодаря ти за още по-хубавия въпрос. Не го разбрах съвсем. Но искам да кажа, че в дни като този ние трябва да си напомним колко ни е приятно да бъдем ухажвани, да бъдем обичани“.

Хекимян все пак ѝ пожела възлюбеният днес да ѝ подари петорно по-голям букет от този, който Петя получи на влиане в студиото./Блиц

От категорията