Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ТЕМА НА ДЕНЯ » Личният стилист на Мелания Тръмп разкри главната тайна на привлекателността на първата дама на САЩ (СНИМКИ)

Личният стилист на Мелания Тръмп разкри главната тайна на привлекателността на първата дама на САЩ (СНИМКИ)

Когато Доналд Тръмп победи в изборите за президент на САЩ, много стилисти, които успешно си сътрудничеха със съпругите на предишните лидери на страната, се изказаха против политиката на новоизбрания президент и бяха против да работят със съпругата му. Но имаше и такива, които решиха да се възползват от ситуацията. Така, Ерве Пиер, работил над 15 години в Carolina Herrera, веднага предложил своите услуги на Мелания Тръмп и получил съгласие.

В момента всички се възхищават на стила и визията на първата дама на САЩ, но да не забравяме хората, които помагат на Мелания да изглежда толкова фантастично.

Именно тук трябва и да се спомене Пиер, който избира тоалетите на съпругата на Тръмп.

“Преди това не я познавах. Запознанството ни стан на 3 януари, когато се срещнахме с Мелания, за да обсъдим детайлите около бъдещата ни съвместна работа. Тогава тя се подготвяше за встъпването в длъжност на Доналд Тръмп”, спомня си Пиер.   

“Тя искаше идеалната рокля, все пак тоалетът на първата дама по време на встъпването в длъжност ще влезе в историята на страната. Наложи ми се да се постарая доста, все пак това не е толкова важно държавно дело, но е съществен принос в касичката с моите лични постижения”, разказва още дизайнерът. 

“Избирайки дрехите за Мелания, аз не се ограничавам до конкретни магазини. Все пак във всеки има нещо интересно. Мога да погледна в Bergdorf Goodman или Michael Kors, или да избера нещо по-подходящо в Saks или Dior…“, разкрива тайните си стилистът.


“По време на покупка винаги се интересувам, дали някой вече е обличат такава рокля, бил ли е с нея, да кажем, на червения килим. Не искам главната ми клиентка да изглежда нелепо или да притеснява заради своя тоалет”, продължава Ерве.  


“Избирайки рокля за Мелания, обръщам внимание на много детайли, старая се да отчета всичките фактори: мероприятието, любимият цвят, настроението, дрехите на гостите, храната и напитките. Трябва да се знае каква цел си поставя жената пред себе си. Ако целта е ясна, роклята ще бъде избрана вярно”, каза още той. 


“В работата с първата дама аз усъвършенствам своите навици на стилист. Интересно е не само да се намират подходящите тоалети – за такава красива жена това не е много трудно и мнозина биха се справили задоволително. Но аз съм заинтересован от това да създам наследството на най-ярката първа дама на САЩ”, обяснява работата си Пиер. 

Пиер не забравя да спомене и за грешките си, които е допускал при избора на рокли, макар и обикновеният човек да не може да каже, кога Мелания е критикувана за някой определен тоалет. По-скоро, на нея постоянно се възхищават за прекрасната визия по време на поредната ѝ обществена поява.

“Дори и без дрехите да бъдат създавани, може да се прояви доста творчество в това, как те ще бъдат възприети от околните. Разбира се, аз не винаги съм прав. Понякога правя грешки в избора. Но ние се учим заедно”, признава Пиер.  

Както се вижда, потресаващата визия на Мелания не е само нейна заслуга, а и на хората, които всеки ден се трудят върху създаването на нейния образ.

 

Източник: Блиц

От категорията