Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ТЕМА НА ДЕНЯ » Фитнес иконата Биляна Йотовска преживя голям шок!

Фитнес иконата Биляна Йотовска преживя голям шок!

Маниакът на здравословното хранене и шампионка по бикини-фитнес Биляна Йотовска заживя под един покрив с виден столичен бохем. Това стана по време на снимките за втория епизод на телевизионното риалити „Смени жената”, който се излъчи вечера по bTV. По правилата на предаването две семейства с коренно противоположен модел на живот и всекидневие разменят съпругите си за една седмица.

Така фитнес иконата, чийто живот е подчинен на спорта, дисциплината и правилното хранене попадна в бохемския дом на Анастасия и Васил, в който всеки ден е непредсказуема буря от емоции, режим няма, а когато става дума за диети и спорт – у тях те са табу.

 Фитнес богинята преживя шок от принципите на „новото“ си семейство. За ужас на Биляна в новия й дом се оказа пълно с полуфабрикати, шоколоад и консерви.

За вечеря й се наложи да яде печени свински крачета и „мезе за вино”, както сама се изрази в предаването. Когато обаче дойде моментът моделката да наложи собствените си правила, тя реши да си върне тъпкано и да изхвърли всичката храна от къщата на боклука. Истинска бомба се оказаха и здравословните й овесени палачинки, които буквално избухнаха в ръцете й, докато ги приготвяше.

Биляна не спести сълзите си пред камерата в една от последните вечери от размяната на съпруги, когато бе принудена да се противопостави на капризите на малката Карина и трябваше да утешава чуждо дете без помощта на телевизора, който по-рано беше вече изхвърлила от детската стая.


В следващите епизоди на „Смени жената“ ще видим размяната на още няколко български звезди с техните противоположности. Сред тях са фолк певицата Роксана, Никита Джонсън, миската Мари Вачева и др.

 

Източник: Блиц

От категорията