Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » НОВИНИ » Синоптичката Анастасия Стойчева прогнозира наистина ли започват валежи навсякъде в България през цялата седмица (ТАБЛИЦА)

Синоптичката Анастасия Стойчева прогнозира наистина ли започват валежи навсякъде в България през цялата седмица (ТАБЛИЦА)

Студен атмосферен фронт ни носи дъждове. Това каза синоптикът Анастасия Стойчева в ефира на БНТ. „Днес максималните температури ще надхвърлят 20 градуса. До 25 може да достигнат.

 

В следващите дни обаче времето ще се „поправи“. Няма да минем без валежи. Тази нощ и утре през страната ще мине студен атмосферен фронт, който ще понижи температурите, но не драстично. От запад на изток почти навсякъде ще превали дъжд, а в планините – сняг“, прогнозира синоптикът.
В някои райони може да се изсипе повече дъжд, добавя тя.


„Днес количествата дъжд в източните райони ще са символични. Ще вали най-вече в Западна България. Постепенно атмосферният фронт ще доведе до валежи и край морето“, заяви Стойчева.

Между 3 и 5% е вероятността в Северна България температурата да падне под 0 градуса, каза още тя.

 

Източник: Блиц

От категорията