Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » На Сашо Кадиев му стана горещо, гостите зяпнаха! Вижте каква я свърши Деси Стоянова преди малко в ефир!

На Сашо Кадиев му стана горещо, гостите зяпнаха! Вижте каква я свърши Деси Стоянова преди малко в ефир!

Водещият на “Преди обед” по bTV Александър Кадиев е един от най-ексцентричните образи в родния ефир. Синът на Катето Евро често си позволява да ръси нелепици в ефир, за да забавлява хората, но това не винаги се отразява добре на екранната му партньорка Деси Стоянова.

 

Този път Кадиев се прояви като истински джентълмен и ценител на женската красота, но отново в неговия шеговит стил. Това обаче накара неговата екранна половинка Деси Стоянова да се изчерви от срам.

  Той заля с комплименти чаровната водеща: “Много си красива с тази рокличка на цветя.

Просто си напъпила. Красива си, ослепителна си. Чудя се как гледат телевизия хората, ти не ги ли заслепяваш”.

Малко след това Кадиев изви глас и запя на колежката си, пише Блиц. Това обаче изобщо не му се отдаде и той се зарече да не изявява повече певческите си способности.

Зрител на предаването пък отправи предизвикателство към актьора. Той прие го прие радушно и моментално стана да танцува.

От категорията