Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » НЯМА РАВНА! Софи Маринова втрещи зрителите на Капките с тази нова издънка, журито се хванаха за главите!

НЯМА РАВНА! Софи Маринова втрещи зрителите на Капките с тази нова издънка, журито се хванаха за главите!

Софи Маринова пак предизвика фурор с образа на Джъстин Бийбър

Софи Маринова просто разби в „Като две капки вода“. Амбициозната певица влезе в ролята на Джъстин Бийбър, но този път образа не й се получи съвсем. В един момент изпълнителката забрави и текст, и музика, и взе да пее на българо-английски, благодарение на което

предизвика невероятен смях сред журито и публиката. Резултатът беше положителни отзиви за образа й, но не и за музикалното й изпълнение.

Самата певица призна, че английския не й е силна страна. От друга страна обаче влезе толкова уверено в образа, че резултатът бе уникален.

Също толкова колоритни като Софи Маринова бяха и други звезди от шоуто. Марги Хранова влезе в образа на Мими Иванова, а Развигор Попов излезе да пее заедно с нея. Той дори успя да стресне Хилда Казасян, като предизвика огромна изненада с влизането си и минавайки покрай журито.

Златка Райкова се въплъти в кожата на Лу Вега. Този път обаче дори Фънки бе на мнение, че тя трябва да се постарае повече. За сметка на това Иван Юруков успя да разбие всички в образа на Ейми Уайнхаус. Актьорът бе толкова добър, че успя да накара дори Маги Халваджиян да излезе на сцената, за да го поздрави, пише “Разкрития”.

Шегите и закачките на Рачков и Зуека по повод фамилията Халваджиян не спираха и тази седмица. Водещите обаче леко се увлякоха и мнозина зрители започнаха да се тревожат, да не би наистина дуото да е в конфликт с продуцента на „Полицаите от края на града“. Самият Маги със смях сподели, че съжалява, че се е върнал, тъй като водещите не му дават думата. Той дори постави брат си на горещия стол на журито, което стана нов повод за шеги и закачки в залата.

Що се отнася до Софи Маринова, певицата е категорична, че много се е забавлявала. А какъв образ ще й се падне следващата седмица предстои да видим тепърва.

От категорията