Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Галена се изфука: 5 поредни години съм “Певица №1″!

Галена се изфука: 5 поредни години съм “Певица №1″!

Фолкпевицата Галена отвърна глава от всякакви награди. “Отказвам всякакви покани за награди и не получавам такива. За мен не е важно, наистина не се вълнувам. Минала съм такъв период, в който може би съм разбрала, че никога не са били важни.

И не е важно само да го казваш, важно е да вярваш в това. Наистина вярвам в това и игнорирам подобни ивенти. Защото наличието на срещи с феновете, поканата да бъда една от малкото изпълнители на сцената на радио “Веселина” в зала “Арена Армеец”, толкова много хора, за мен е все едно, че съм взела пет поредни години “Певица на годината”, заяви емоционална фолкпевицата.

Галена се разсърди на инж. Митко Димитров през 2016 г., когато очакваше да бъде титулувана като най-добрата фолкпевица в България. Но за голямата победителка беше посочена Преслава. Галена го прие тежко и изобщо не се появи на церемонията.

Заради традиционните драми покрай раздаването на чалга наградите Митко Пайнера реши и тази година да няма церемония. Той иска да си спести караниците между подопечните му, които очевидно са му дошли до гуша. От това решение най-сериозно пострада отново Галена, която имаше изключително успешна година и отново отвя конкуренцията на Преслава. Но няма да се прибере вкъщи с нито една статуетка, пише ежедненик.

Галена по никакъв начин не показа, че е разочарована от решението на началника си и предпочита да говори за работата си. “Очертават се страхотни проекти през лятото. Само да съумея да събера енергия и да ги завърша. Не всичко зависи само от мен. Уверявам всички, че хората, които чакат, хората, които се вълнуват, няма да се разочароват. Не надъхвам, просто казвам: “Очаквайте!”, опита се да е положителна Галена./ПИК

 

От категорията