Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Първи думи на Джино след 5-часовата операция в Анкара

Първи думи на Джино след 5-часовата операция в Анкара

„Горе-долу съм добре. Няма да се предавам. Всичко ще бъде наред. Надявам се този път да имаме пълен успех“, разкри тв звездата в телефонен разговор за „Телеграф“.

Любимата реалити звезда на България Джино Бианкалана претърпя 5-часова операция в Анкара.

Той отново легна под ножа заради проблем с крака и пластината в него. По време на интервенцията е бил отстранен металния имплант от коляното до глезена в левия крак на Джино. Той му бе поставен преди 2 години в Америка, след като се потроши при тежка катастрофа с мотор и едва оцеля. Поставен е нов имплант и сега предстои на Джино да се възстанови.

Плътно до него е брат му Боби Ташев. Двамата дори публикуваха снимка от болницата. По всичко личи, че братската обич между тях е много силна и братът на Бианкалана също се е прибрал от Америка, за да подкрепи Джино при интервенцията.

Една от най-тиражираните причини за текущата операция е инфектиране на крака на Джино по време на една от първите седмични мисии в „Биг брадър: Мост уонтед“. Тогава съквартирантите бяха наказани да живеят в тежки битови условия, което довело до усложнения./Блиц

От категорията