Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » СТИЛ » 9-те модни тенденции в обувките, които ще властват тази пролет и лято (снимки)

9-те модни тенденции в обувките, които ще властват тази пролет и лято (снимки)

Всяка жена знае, че добре подбраните обувки могат не само да допълнят успешно визията ви, но и да покажат отличен вкус. Затова дизайнерите от година на година създават нови, още по-елегантни, необичайни и зашеметяващи модели обувки. И тази пролет ще донесе своите модни тенденции в света на обувките.

Ще сподели с вас съветите на най- големите световни стилисти за модерна и удобна визия с прекраснен чифт обувки за пролетно- летния сезон – 2018 г.

Модни обувки 2018 Металик Добавете малко метал във визията си – това е нещото, което трябва да опитате задължително тази година. Различни видове  (злато и сребро) са много популярни сред западните модерни момичета. Такива обувки перфектно допълват всяка визия, било то вечерно облекло или ежедневен костюм.

нови тенденции на обувките

Естественост на цветовете Този сезон модните дизайнери решиха да играят с естествените нюанси. Миналата година бяха модерни пастелните тонове. Сега на ред са синьото, ментовото, люляково и светло жълто. Заедно с тях се използват и ярко зелено и огнено червено.

 

който е модерен през 2018 година

модни тенденции

модни обувки 2018

Тенденции 2018 мода

Остри на токче обувкиДействителните през този сезон остават обичани от всички остри обувки. Те са доказали своята практичност повече от веднъж, защото са подходящи за всяка една от нас. Можем да кажем, че това вече е класика. Всички експерименти с материал и цвят са добре дошли. Особено модерно през този сезон ще бъде кадифето.

Ако искате да създадете романтична визия съчетайте огромна пола с остри обувки. Също така ще изглеждате чудесно и с тесни дънки.

тенденции 2018 пролетта

тенденции през 2018 пролетното лято

тенденции 2018 обувки

Ниски обувки на малко токче  Ако високите токчета не са вашите, трябва да обърнете внимание на ниските токчета. Моделите изглеждат не по-малко стилни, освен че са и супер удобни. Всеки ден няма как да се движите само с високо обувки, затова имате нужда от нещо практично в гардероба си. За щастие изборът е огромен.

цветови тенденции 2018

2018 Дамски обувки

обувки 2018 пролетта

Обувки мъжки стил През този сезон колкото и да е странно на мода идват мъжки тип обувки. Моделите изглеждат много елегантно, макар и с очевидни мъжки детайли. Това, разбира се, не е за всеки, а за една наистина много модерна дама

обувки 2018 пролетта на жените

2018 без токчета

Пластмаса и силикон като елемент от обувката пластмасата и силикона в дрехите и обувките избухна в модните тенденции тази година. Този материал помага за създаването на футуристичен образ, който изглежда фантастично.

обувки от 2018 година

обувки 2018 мода

С връзки и панделки ленти, дантели и връзки не излизат от мода. Дизайнерите все още не ги оставят без внимание, защото това е най-голямото поле за експерименти. Лично аз се влюбих в тези обувки с червена панделка.

обувки 2018 лято

Балеринки Те са един от най-добрите модели обувки, които някога са съществували. Благодарение на тях момичетата с висок ръст могат да се чувстват комфортно дори и по време на тържествени събития. Балеринките са хиляди видове и може да намерите всякакви варианти според вкуса ви. Тази година триъгълната форма ще бъде особено модерна.

обувки 2018 на петата

обувки 2018 снимки

Обувки с каишка Всички нови тенденции са добре забравените стари. Този заострен нос отново влезе в тенденциите на този моден сезон. Благодарение на усърдията на дизайнерите вече можете да намерите всички вариации остри обувки: токчета, ниски токчета, с каишки. За всеки вкус и всякакъв цвят.

обувки 2018 пролетно лято

модни обувки

Цветовете в този сезон са особено разнообразни, така че е много важно да ги комбинирате правилно. Асортиментът е огромен, всеки ще бъде доволен и ще намери нещо за своя вкус и визия

Какво ще кажете за новата тенденция? Вече купихте ли си няколко чифта нови обувки? Споделете с нас в коментарите!

 

Източник: За жената

От категорията