Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » СТИЛ » Обувки и сандали, които ще обожаваме през лято 2018! 13 хит предложения за сезона (Снимки)

Обувки и сандали, които ще обожаваме през лято 2018! 13 хит предложения за сезона (Снимки)

Колекцията от обувки за лято – 2018 е много разнообразна както откъм модели, така и в цветовите решения. Има огромен брой възможности за красиви и удобни летни обувки .

Въпреки това, има водещи основни модни тенденции. Проучете и експериментирайте!

Сандалите с високи токчета или платформа, които са украсени със сребрист декор, са елегантни и луксозни.

 Те ще се впишат абсолютно във всеки лете тоалет.  Могат да се носят с дънки и с вечерна рокля, като във всяка версия ще изглеждате великолепно.

Равните пантофки са много практични и комфортни обувки, а острите модели имат достатъчно женственост и елегантност.

Кафявата кожа и гладиаторски стил – това е класиката в жанра. Такива обувки могат да се носят с всичко от дънки до леки летни модели рокли.

Сандалите на ток, украсени с изразителен декор, са много привлекателни и способни да направят дори скромен костюм – невероятен.

Не забравяйте за животинския принт. Обувки в такива цветове не могат да бъдат пренебрегвани, ще украсят прекрасно тоалета ви.

Класическият черен цвят не означава непременно, че сандалите са скучни. Особено, ако са изработени от велур и са украсени със златен декор.

Ако предпочитате сандали с равни подметки , този сезон особено популярни са моделите в лилаво, синьо, черно, бяло, розово.

 

Източник: За жената

От категорията