Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » НОВИНИ » Трагедията току-що стана още по-страшна! България в сълзи. От интензивното отделение съобщиха, че преди малко издъхна

Трагедията току-що стана още по-страшна! България в сълзи. От интензивното отделение съобщиха, че преди малко издъхна

Тежката катастрофа на международния път Е-79 между Монтана и Враца, която почерни празничния понеделник, взе трета жертва, съобщава BulNews.bg. Късно снощи във врачанската болница е починал още един човек от тежко ранените при зверския сблъсък.

 

Заради травмите, които са били несъвместими с живота, си е отишъл 54-годишният А.Т.А. от София.

Два дни лекарите се бориха за живота му, но пострадалият мъж е бил в изключително тежко състояние. Починалият е третата жертва от минивана „Форд Галакси“, който е транспортирал пациенти за диализа в Монтана. Днес продължава битката за спасяването на шофьорката на монтанския „Ситроен“, която по първоначална информация е виновна за касапницата. В момента оперират 26-годишната софиянка Цветелина П., която е една от четиримата докарани в болницата във Враца.

Момичето е с два счупени крака и счупени ключица и предмишница. Медиците се предпазливи в прогнозите за нейното здравословно състояние, но преобладават оптимистичните настроения. Продължава битката за живота на останалите двама пострадали, които бяха транспортирани в местната болница.

От категорията