Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » LIFE STORY » РАЗСТРЕЛ! Емил Кошлуков извади тежката картечница и направи телевизионните кулинарни величия на дроб сарма!

РАЗСТРЕЛ! Емил Кошлуков извади тежката картечница и направи телевизионните кулинарни величия на дроб сарма!

Емил Кошлуков направи на дроб сарма топ кулинарите у нас и техните съвети!

Новият шеф на БНТ Емил Кошлуков не е изгубил чувството си за ирония и сарказъм. Днес той с лека ръка направи на дроб сарма популярните кулинарни формати у нас. А в това число и многоуважаваните шеф Манчев, шеф Ангелов, шеф Петров и всички други шефове…, които са се взели за институция.

Ето какво написа бившият депутат Емил Кошлуков в профила си в социалната мрежа.

А много хора харесаха коментара му и моментално го споделиха.

„Оф, дойде и тук тая мода, с едро накъсаната салата. Все едно ще хранят мисирки (мисирката е същото като пуйка, но по-грозно). Щели да изчезнат витамините, ако я нарежели тънко, така било по-добре.

Първо, в тая салата витамини изобщо не са се появявали, най-много да изчезнат нитратите. Второ, това са марули, трева за преживни животни, не е хранителна добавка за дълголетие и потентност.

Като ти трябват витамини, има аптека, ние тук искаме мезе и келнер, не ендокринолог от Пирогов. И трето, ние тези салати ги овкусяваме, с олио и оцет. Как се разбъркват тия чаршафи в чинийката за кафе, дето сте ни ги сервирали, бе?

А, и четвърто – айде спрете се с тоя „отлежал“ балсамов оцет вече, това е за десерти, не за салати. Да не говорим, че е отлежал в гараж в Хасково най-вероятно, като гледам, в бидони, да се разтвори хубаво лимонтузуто.

Някой ден ще дойде кметът на Модена при Фандъкова, тя ще го заведе на вечеря, той ще види тоя оцет и ще ни изключат от ЕС заради вас, бе тъпаци!“, написа Емил Кошлуков.

От категорията