Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ТЕМА НА ДЕНЯ » Преслава задмина Галена! Феновете ѝ плачат от решението, което взе

Преслава задмина Галена! Феновете ѝ плачат от решението, което взе

Бременната Преслава излезе в майчинство три месеца преди термина. Певицата не е поела нито едно от участията , предвидени за месец април. А отсъствието й от сцената ще продължи по-дълго от очакваното. За разлика от своите колежки Галена и Джена тя щяла да гледа бебето си поне година преди да се върне по клубовете, пише “Телеграф”.

Преслава запланувала майчинството си преди няколко месеца. Точно по това време тя отсяла предложенията за участие и потвърдила само офертите идващи от близки приятели.

Приятелят й Павел не само подкрепял решението й да се оттегли от сцената, но и силно настоявал затова още преди няколко месеца. В гилдията се говори, че той бил доста ревнив.Смятал, че брюнетката се нуждае от повече почивка, както и че шумните заведения и димът в тях не са подходящо място за нея и бъдещия му наследник.

Грижите за бременната изпълнителка били поети изцяло от майката на певицата, която заедно с дъщеря си се нанесла в апартамента на зет си./Блиц

От категорията