Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » НОВИНИ » Всички се чудят къде са братята, но за семейството на Пламен Галев се мълчи! Ще ви вземе акъла, ето къде са наследниците на…

Всички се чудят къде са братята, но за семейството на Пламен Галев се мълчи! Ще ви вземе акъла, ето къде са наследниците на…

Семейството на Пламен Галев живее в невиждан лукс

Малко след като Пламен Галев изчезна, семейството му също се покри. Съпругата му Емилия заедно с двете си деца Светлана и Георги емигрира в Обединеното Кралство.

 

Но за разлика от живота, който водеха тук, близките на Пламен Галев живеят много по-добре в Англия.

Докато беше в родината, Светлана няколко пъти влезе в жълтите хроники заради близостта си със скандални мъже.

И докато тя се вихреше из нощните клубове и често се забъркваше в скандали, то брат й Георги оставаше в сянката. Единствено близките на Пламен Галев знаеха, че той е негов син.

Към днешна дата Светлана учи в един от най-престижните колежи на Острова и контактува с наследниците на видни богаташи. Щерката на Пламен Галев обича високите скорости и за нея шофирането на всичките й пет свръхлуксозни автомобили е истинско удоволствие.

Светлана Галева разполага с автопарк на стойност 3 милиона лв.

Брат й Георги все още не е пълнолетен и не може да се възползва от възможността да шофира скъп автомобил. Но по всичко личи, че той не е като Светлана и е много по-скромен от нея, коментират запознати.

Той също учи в престижно училище. Най-голямата му страст са бойните изкуства и не пропуска тренировка от курса, на който е записан.

Очевидно Георги прилича на майка си, която се е посветила изцяло на семейството. Единственото развлечение за Емилия са срещите със съпруга й.

Периодично тя и Пламен Галев се срещат. Но всеки път срещите им са на различно място. Двойката винаги избира екзотични дестинации и задължително отсяда в 5-звездни хотели, пише Хот арена, позовавайки се на „Ретро“.

От категорията