Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » LIFE STORY » МОНИКА ВАЛЕРИЕВА ПАК СТАНА ЗА СМЯХ! Фукаше се, че годеникът й е арабски шейх, но вижте само какво се оказа!

МОНИКА ВАЛЕРИЕВА ПАК СТАНА ЗА СМЯХ! Фукаше се, че годеникът й е арабски шейх, но вижте само какво се оказа!

Мона Валериева изнуда застраховател за брак, а не катарски шейх

Мона Валериева изнудва застрахователен агент за брак. Плеймейтката, която в последно време повече лети до Дубай, отколкото да си седи в България, доскоро пускаше слухове, че е сгодена за едва ли не член на кралската фамилия на Катар.

Истината обаче се оказа различна. Доста по-различна.

В действителност Моника е влюбена, но в 30-годишен застраховател от Бургас, който отгоре на всичко бил женени. Мъжът се срещал с нея известно време, просто за развлечение, но брюнетката си повярвала, че си пада по нея сериозно. Тя започнала да го притеснява късно вечер, през почивните дни и винаги, когато е със семейството и децата си.

Въпреки че агентът бил категоричен, че няма да се ожени за нея, Моника вярвала, че ще й се отвори парашута. В крайна сметка след неколкоседмичен тормоз той прекратил всякакъв контакт с нея. Блокирал я от телефона си, в социалните мрежи и дори се наложило да смени маршрута си на движение, за да не го притеснява на път за работа или за дома му. В крайна сметка плеймейтката си останала с пръст в устата и отново сама, пише „Галерия“.

Що се отнася до честите й воаяжи в Дубай, противно на твърденията, че катарски принц е влюбен в нея, Моника държи под наем вила, заедно с Велина Узунова. Според слуховете, моделката ходи до там „по поръчка“. Мястото било особено популярно сред арабския елит. И множество бизнесмени и милионери разпускали в компанията на красиви момичета.

За това намекна и дизайнерката Миглена Каканашева. В едно свое интервю тя сподели, че Мона Валериева пътува често до Дубай „на повикване“, а не на почивка. Режисьорът Люси Иларионов също направи подобни разкрития във „ВИП Брадър“, заради което тя се опита да го осъди. Но не успя да опроверга, е думите му.

От категорията