Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » LIFE STORY » Джино блъска във фитнеса с една от най-големите звезди на Холивуд (СНИМКА)

Джино блъска във фитнеса с една от най-големите звезди на Холивуд (СНИМКА)

Победителят от последния сезон на Биг Брадър Джино Бианкалана показа в социалните мрежи снимки с холивудската звезда Джерард Бътлър. 

Актьорът е в България за снимките на третата серия от филма „Код Олимп”. Заедно с него в София кацна и Ник Нолти, а скоро се очакват Морган Фриймън и Джейда Пинкет.

Бътлър се грижи за добрата си форма във верига известни фитнеси, където го засякъл Бианкалана.

 Наскоро той претърпя поредната си операция в Турция, след като преди две години едва оцеля при катастрофа с мотор в Америка. Очевидно възстановяването му върви добре, щом тренира, а бастунът, с който обикновено се движи, не се вижда на снимките. 

Бътлър също сподели кадърът в своята страница във Фейсбук, а коментарите под снимката веднага заваляха. Джино не крие, че е очарован от естественото държание на холивудската звезда. 

“Той видя, че съм с шина на крака и ме поздрави за волята да тренирам, макар и в това състояние. Оказа се, че имаме абсолютно идентични катастрофи с мотор. Преди няколко години и него го е блъснала жена по същия начин”, разкри Джино. 

Родният мачо сподели, че Бътлър се е държал изключително приятелски с него и двамата дълго са си бъбрели над фитнес уредите.

Бианкалана тренира усилено всеки ден, тъй като се е нахъсал да влезе във форма за лятото. Въпреки шината на крака си, риалити звездата показва воля и не пропуска тренировка, предават от Телеграф. 

Джино и Джерард Бътлър помпат заедно във фитнеса (Фото)

От категорията