Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » LIFE STORY » Те поканиха над 3000 гости – Ето кой ще присъства на кралската сватба

Те поканиха над 3000 гости – Ето кой ще присъства на кралската сватба

Кралската сватба наближава, а медиите постоянно спекулират за това кой ще бъде гост на принц Хари и актрисата Меган Маркъл на 19 май.

Това, което е известно е, че на сватбата ще има много гости, а поканите вече са публикувани на 22 март миналия месец и списъка вече е затворен.

Това, което е сигурно е, че честването няма да бъде същото и да има толкова гости, колкото имаше на сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън .

На сватбата ще присъстват около 2 640 обикновени граждани и се очаква, че ще дойдат 1200 души с голямо значение за кралското семейство и около 600 от тях ще могат да се явят на церемонията, която ще се проведе в катедралата “Свети Джордж”.

Медиите предават, че на сватбата биха могли да бъдат певците Ели Голдинг и Джон Стоун, които досега са пяли на кралските тържества, а защото Елтън Джон  отмени двата концерта на тази дата се предполага, че и той ще присъства на сватбата.

На сватбата би трябвало да присъства и американската тенисистка Серина Уилямс, както и индийската актриса Приянка Чопра, а се говори и че дори 16 колеги от сериала “Костюмари” ще присъстват на сватбата, докато Хари е поканил своите две бивши приятелки.

Политиците не са поканени!

Тереза Мей не е поканена, каза близък източник на правителството, както и Барак Обама и Доналд Тръмп.

От категорията