Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЛЮБОПИТНО » Дневен хороскоп за понеделник, 16 април- ВЕЗНИ Успешни контакти, БЛИЗНАЦИ Благоприятни възможности

Дневен хороскоп за понеделник, 16 април- ВЕЗНИ Успешни контакти, БЛИЗНАЦИ Благоприятни възможности

Понеделник е ден наситен със сериозни възможности. Денят е отличен за сключване на сделки и подписване на важни документи.

Бъдете концентрирани и не се разсейвайте с допълнителни ангажименти.

Дневен хороскоп ОВЕН Подлости и пречки Старайте се да подхождате спокойно към въпросите, които ви вълнуват, очевидно това не винаги ви се отдава.

Денят е отличен за поправяне на грешки и освобождаване от всичко ненужно. Целите, към които са се насочили Овните са постижими. Въпреки изразителния късмет, характерен днес за родените в знака, не може да се гарантира сполука на сто процента.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ Проблеми с реализацията Ще ви се даде да покажете на практика коректното си отношение към някого. Използвайте уменията си, за да изтъкнете по подходящ начин качествата и заслугите на някого, без да критикувате никого, наложете си умереност във всичко. Напрежението и нервността при Телците няма да са по-малки от тези, валидни през деня за Овните, защото въпреки изразителния ви личен късмет и мощната влиятелна подкрепа от високо ниво, пречките ще са много силни.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ Благоприятни възможности Бъдете по-отворени към онези, които търсят вниманието ви, споделете опита и знанията си с тях и няма да съжалявате. Стремете се към хармония и равновесие, към спокойствие и душевен комфорт, и в никакъв случай не се дръжте предизвикателно. Понеделник е много добър ден за действия, които имат силата на предпоставки за укрепване на личните позиции в делови или обществен план.

Дневен хороскоп РАК Бъдете активни за успеха си Част от вас, скъпи Раци днес ще се занимават с неотложни ангажименти, които няма да им оставят възможност за почивка. Стремете се към повече хармония и равновесие, към физическо и душевно спокойствие. При Раците има някои усложнения, които биха могли да подействат негативно за реализацията на материалните или личните цели. Много важно е да сте активни и настоятелни.

Дневен хороскоп ЛЪВ Успешни преговори Колебаете се между няколко възможности, от които можете да избирате. Служебни въпроси и финансови затруднения ще се отразяват на поведението ви, но не позволявайте да ви настроят негативно към обкръжението ви. Понеделник не е лош от гледна точка на печеливши възможности, но ще е много неприятна поради партньорски противоречия в делови или личен план, които ще доведат до раздяла.

Дневен хороскоп ДЕВА Успех, но и много нерви Изпитвате силна нужда от промяна и това е нещото, което ви вълнува. С работата си върху текущите задачи и семейни ангажименти ще се предпазите от възможни недоразумения и рискове, които крият новите начинания. При Девите развитието на дневните събития често е двупосочно. Днешният понеделник не прави изключение чрез акцента си върху късмета ви от една страна, и кавгите във финансов аспект от друга, предизвикани от неконвенционално съперничество.

Дневен хороскоп ВЕЗНИ Успешни контакти Не пестете енергия, забавлявайте се. Веселието струи от вас и присъствието ви оживява всички наоколо. Ще се интересувате и работите върху въпроси, подпомагащи професионалната ви и финансова стабилност. Липсата на предварително изграден ефективен план за реализацията на целите, ще ви създаде големи затруднения, и в тази връзка не е изключено да последват неочаквани загуби.

Дневен хороскоп СКОРПИОН Разминаване с очакванията Едва ли някой е в състояние да предположи вашата следваща стъпка, но вие със сигурност можете да познаете чуждите. Вълнения, очаквания и различни събития ще направят деня ви динамичен и напрегнат, за това е важно да останете спокойни и овладени. Предварителните ви очаквания за провеждане на разговори с интересуващи ви хора от обществените или административните среди едва ли ще се сбъднат днес.

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ Действайте прецизно Податливи сте на внушения, приемайки ги като добронамерени, но скоро може да се убедите в противното. Активни и социално ангажирани, днес ще се включите в различни по значимост форуми и събития. Положителното и отрицателното въздействие върху вас е почти изравнено. Разполагате със силен делови шанс, но високостоящ човек може да спре реализацията ви.

Дневен хороскоп КОЗИРОГ Съобразявайте се с обстоятелствата Ще търсите начини за разтоварване от натрупаното напрежение. Не пренебрегвайте предложенията на околните. С конкретни стъпки работете по изпълнение на целите си, които за някои са свързани с реализация на професионални проекти, за други във финансовата сфера или в личния ви живот. И за вас е много важно да се съобразявате с обстоятелствата в деловите среди.

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ  Бъдете достатъчно критични Бъдете повече реалисти, нямате нужда от фалшиви обещания и блясък, който не радва сърцето ви. Ще живеете спокойно, ако изключите от поведението си прояви на злоба, агресия и не изпадате в крайности на духа. Този ден носи доста напрежение на Водолеите защото тайни и явни врагове ще пречат за осъществяването на намеренията ви.

Дневен хороскоп РИБИ  Успех Не се колебайте когато избирате как да прекарате тази вечер. Смирени и добри, ще поддържате нормални взаимоотношения и душевен уют, от каквито се нуждаете. Рибите разполагат с чудесни възможности за делови и финансов успех, за реализация на лични цели и за сполучливи контакти в обществените среди. Има вероятнаст влиятелен човек тайно и подмолно да ви нанесе удар.

От категорията