Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Полусестрата на Меган: Поканени са 600 гости на сватбата, но не и семейството

Полусестрата на Меган: Поканени са 600 гости на сватбата, но не и семейството

Писателката Саманта Грант , полусестра на бъдещата британска принцеса Меган Маркъл е бясна след като кралското семейство съобщи, че поканите за сватбата вече са пуснати, а нейната я няма никъде. На сватбата в Уиндзор са поканени 600 души, а семейството на бившата актриса все още не е получила покани, казва тя.

“Мисля, че семейството трябва да бъде в списъка с поканените. Чичото и брат ми, приятелите й от последните 30 години … семейството си е семейство “, казва Грант.

В списъка с гости има много известни личности, както и хора, които са изтъкнати с тяхната хуманитарна работа и изключителни житейски истории, но няма да има политици, което означава, че бившият американски президент Барак Обама и съпругата му няма да получат покани, въпреки че са близки приятелите на Хари. Източници, близки до кралския дворец заявиха, че в списъка с гостите ималио членове на семейство Маркъл, което се потвърждава и от самата бъдеща принцеса. – Разбира се, баща ми ще бъде с мен – каза Маркъл. Изглежда, че поканата си не е получила само полусестрата на Меган, която не престава да я атакува публично. Тя е заявила, че принц Хари би оставил Меган, когато разбере каква е наистина./За жената

От категорията