Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЛЮБОПИТНО » ЧЕСТИТО! Голямата радост осени семейството на лудия репортер Даниел Петканов и съпругата му Алекс! Ще стават

ЧЕСТИТО! Голямата радост осени семейството на лудия репортер Даниел Петканов и съпругата му Алекс! Ще стават

Даниел Петканов изненада последователите си

Даниел Петканов изненада последователите си в социалната мрежа. Лудият репортер пак „хвърли бомбата” със статуса си в Инстаграм. Той обяви, че със съпругата му Александра най-накрая ще стават родители.

Даниел Петканов отново пусна поредния си статус, с който се пошегува.

„Нямах търпение да споделя с вас дългоочакваната новина!!!”, започна той обнадеждаващо. „С Александра ще си имаме дете”, продължава той, но преди да започнете да му честитите, вижте как завършва публикацията.

„Бременен съм в 4-тия месец”, написа Даниел и предизвика редица коментари в мрежата. Някой от последователите на Лудия репортер му пожелаха скоро наистина да стане баща и да усети щастието да се грижи за свои наследник.

Даниел не за първи път се шегува с новината, за предстояща поява на наследник. През декември миналата година Лудият репортер публикува подобен статус в мрежата. „Напълно неочаквано… Сериозно избледнели, но сме толкова щастливи с Александра Петканова. Понякога има някой неочаквани неща, които осмислят живота”, гласеше предишният пост на Петканов по темата за наследник.

С публикацията в социалната мрежа, че е бременен в четвъртия месец  Даниел Петканов не можа да предизвика същия интерес, както първия път. Последователите на Лудия репортер вече са свикнали на чувството му за хумор и не се впечатляват толкова от неговите публикации в мрежата.

След бурното развитие на връзката на Алексадра и Даниел последователите им в мрежата са на мнение, че е време да предприемат следващата стъпка и наистина да се сдобият с наследник. „Сега не е ли време вече и на Алекс?”, пита заинтересована фенка на младото семейство, пише разкрития.ком.

Някой дори честитят на Александра и Даниел за предстоящото събитие, защото не са разбрали, че репортерът се е пошегувал за пореден път. „Честито семейство Петканови!!! Пожелавам на Алекс лека и спокойна бременност. Сигурен съм, че вие ще се грижите прекрасно за малкото ангелче. Поздрави”, „Честито, братчед”, пишат последователи.

От категорията