Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » LIFE STORY » Отиде си от алкохол и хапчета. Яна Маринова проговори през сълзи за най-голямата загуба в своя живот

Отиде си от алкохол и хапчета. Яна Маринова проговори през сълзи за най-голямата загуба в своя живот

Яна Маринова е станала толкова силна, благодарение на преживяното в живота си!

Чаровната актриса Яна Маринова днес се радва на успехи и любов от страна на зрителите. Тя е едно от най-обичаните лица в родното кино и театър, но малцина знаят през какво е преминала.

Оказа се, че актрисата е изгубила своята родителка, която си отишла от прекомерна употреба на алкохол и хапчета. Сринала се, след като баща й ги напуснал и повече не се поинтересувал от тях.

„Бях на шест, когато баща ми изостави майка ми. Той беше син на дипломат. Отначало всичко уж вървяло по мед и масло, докато той не ни напусна. Мама рухна.

Обичаше го прекалено силно и не можа да преживее раздялата. Още по време на развода хвана чашката. Не можеше да спи и компенсираше мъката с алкохол“, разказва с огромна болка в душата си Яна Маринова.

Тя споделя, че жената се е опитвала да се пребори със зависимостите и най-вече със слабостта си, но така и не успяла. Разболяла се от рак на белия дроб и си отишла, въпреки дългите години лечение и опити да се спаси, пише разкрития.ком.

Бабата на Яна се грижила и за двете като правила всичко, за да помага на майка й, но за жалост, не се получило. Актрисата обаче е благодарна на родителката си до известна степен. Защото трудностите направили силен характера й.

„Имаше дни, в които карах само на сухар, намазан с масло. А после станах сервитьорка като ученичка, за да изкарвам някой и друг лев. Но въпреки това не обвинявам мама. Тя ме учеше, че няма „не мога“. И щом искам, всичко мога. Сега си мисля, че искаше да направи от мен това, което тя не беше“, вярва Яна Маринова.

От категорията