Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » НОВИНИ » Иванчева избесня и обяви, че Румен Р. я е набедил! Той пък направи сензационни разкрития за нея (ВИДЕО)

Иванчева избесня и обяви, че Румен Р. я е набедил! Той пък направи сензационни разкрития за нея (ВИДЕО)

„Няма как да има заговор“. Това заяви в предаването „Часът на Милен Цветков“ по Нова телевизия арх. Румен Русев. 

По думите му той никога не е искал да седне в стола на кмета.

„Няма как да има заговор. Няма как да се знае кой ще бъде кметът на „Младост“, тъй като заместниците са трима. А и аз никога не съм имал желание да сядам в стола на Иванчева“, обясни Русев по повод обвиненията на арестуваната кметица Десислава Иванчева, че „Румен Р. е душманинът й“.

Архитектът обясни, че допреди няколко месеца е работил добре с Иванчева.

Това ли е Румен Р., за когото Иванчева твърди, че я е издал за грандиозния подкуп и заради Града на мечтите ли е скандалът (СНИМКИ) 

„Тогава започнаха споровете за това какво строителство да се пуска, какво – да се спира, как да се гледат проектите и т.н.“, посочи той.

Ябълката на раздора или златната кокошка на Иванчева – луксозен жилищен комплекс до Бизнес парка 

Вследствие на неразбирателствата той два пъти заявил, че иска да напусне, но двамата някак се сдобрявали и архитектът останал на поста си.

Той подчерта, че официално предложение за това да наследи Иванчева не е получавал. Служители от общината обаче настоявали именно той да поеме функциите на кмет на „Младост“.

Вчера Специализираният съм реши да остави в ареста кметът на „Младост“, хванат заради подкуп.


Източник: Нова телевизия

От категорията