Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЛЮБОПИТНО » Сексапилната петричанка Кристи Дечева ли ще е следващата “Мис Америка”? (СНИМКИ)

Сексапилната петричанка Кристи Дечева ли ще е следващата “Мис Америка”? (СНИМКИ)

Красивата петричанка Кристи Дечева в рамките на 3 дни спечели две престижни корони за красота в Америка – чикагската „Miss Windy City 2018” и короната на най-красивата жена на щата Илинойс. Когато журито на конкурса „Мис Илинойс” обявява името й като победителка, камерите проследиха как нашето момиче дълго време не реагира, сякаш не може да повярва, че това се е случило.

Двата конкурса са за участнички с платформа, свързана по някакъв начин с природата. Кристи избира за своя платформа „Пестене на водата“.

Тя включва образователни лагери за деца от 12 години, в които те научават полезни навици как да пестят вода, вместо да я разсипват безсмислено.

Веднага след конкурса „Мис Илинойс” петричанката обяви, че сред толкова други изключително красиви момичета със силни каузи получаването на короната било най-голямата изненада в живота й. Тя изрази убеждението си, че външната красота се постига когато човек се чувства добре в кожата си и сам харесва себе си и начина, по който изглежда.

Пред камерите на десетки щатски телевизии тя пожела на сънародниците си от Петрич да са винаги уверени в себе си, защото тогава светът ще бъде в ръцете им. „Не е важно откъде човек тръгва или започва, важното е колко всъщност е постигнал и какво е научил по трудния път, преследвайки целите и мечтите си”, увери ги от далечна Америка младата петричанка. И обяви: „Българките никога не се предаваме!”.

Красавицата е родена в южния град и учи тук до 2 клас. Тя е едва 8-годишна, когато пристига с родителите си в САЩ. След като завършва средното си образование, на 18 г. започва работа в модната индустрия и се записва успоредно за студент в University of Illinois at Chicagо. Завършва 2 специалности – наказателно право и социология. Решава обаче да се откаже от модния подиум в полза на образованието, което й отнема много време.

В университета девойката е от най-активните. Кристи е вицепрезидент на комисия, имаща за задача да организира събития за студенти с интерес към специалността право. Тя е човекът, който организира образователните семинари, на които студентите научават повече за целия процес и специфики на правното училище. Отделно прави и подготовката им за SAT изпитите. След завършването на университета Кристи веднага започва работа в корпоративна правна фирма в Чикаго.

Девойката рядко се връща в България, но когато си дойде, винаги се изненадва от факта, че въпреки трудностите българите й се струват доста по-спокойни и щастливи в сравнение с американците. Тя е убедена, че страната ни може да се оправи само когато талантливите ни сънародници, избягали оттук през годините на прехода, се върнат обратно и вложат своите знания и натрупан опит в родината.

Тази седмица предстои Кристи, която е висока 177 см, да подпише договор с агенция за модели, който е една част от наградата за спечелването на първото място на Miss Illinois Earth US 2018. Предстои й да участва и на Седмицата на модата в Ню Йорк, където ще има уникалния шанс да се запознае със знаменити дизайнери и модни фотографи.

Кристи Дечева вече е набелязала и следващата си цел – тазгодишното издание на „Мис Америка”. Преди няколко години тя участва на този конкурс, но не успя да спечели. Тази година е убедена, че ще сложи на главата си короната на най-красивата жена на САЩ. 

Източник: struma.bg

От категорията