Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » НОВИНИ » ЛОШО Й СЕ ПИШЕ! Нови скандални обвинения се изсипаха върху главата на арестуваната кметица Иванчева!

ЛОШО Й СЕ ПИШЕ! Нови скандални обвинения се изсипаха върху главата на арестуваната кметица Иванчева!

Нови обвинения се очаква да бъдат повдигнати на обвиняемите за корупция кмет на „Младост“ Десислава Иванчева, нейният заместник Биляна Петрова и Петко Дюлгеров.

 

Това стана ясно от думите на адвокат Ирен Савова, защитник на Петрова, която е призована в Националното следствие, за да представлява своята подзащитна, другите адвокати все още ги няма, предава БТА.

Преди седмица при акция в центъра на София прокуратурата и КПКОНПИ задържаха трите лица с подкуп в размер на 70 000 евро. Специализираният съд остави тримата за постоянно в ареста, като се очаква утре, четвъртък, взетата мярка да бъде обжалвана пред по-горната инстанция.

„Да бъдем призовани днес за нови обвинения е процесуално нарушение, защото от момента на призоваването до сега няма изискуемия тридневен срок, както го изисква НПК“, каза адвокат Савова.

Тя обясни, че не й е била дадена възможност да говори с нейната подзащитна Петрова, с която са били разделени от стъкло. Обвиненията обаче все още не са готови и адвокатите чакат да бъдат привикани.

От категорията