Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » НОВИНИ » Извънредно! Убиха зверски млада българка! Заклана е и е наръгана 16 пъти с нож! По първоначална информация на полицията тя е

Извънредно! Убиха зверски млада българка! Заклана е и е наръгана 16 пъти с нож! По първоначална информация на полицията тя е

сн. : gazetalubuska.pl

Българка е била убита по жесток начин в полския граничен град Слубице, съобщават немски медии, цитирани от “Труд”.

 

Тялото на жената, чието име не се споменава, е било открито на 19 април в края на града, който се намира на река Одра до границата с Германия.

По трупа имало следи от удари с нож.

Според полския в. “Газета Лубоска” жената, която работела като пр*ститутка, била наръгана 16 пъти с нож.

Гръклянът й бил прерязан. Според изданието била убита по светло – между 17,30 и 18,30 ч местно време. Според медиите пр*ститутките в пограничното градче обслужват най-вече шофьорите на тежкотоварните камиони, които тук преминават границата. Жриците на любовта са предимно от Полша, България и Румъния.

Повечето шофьори на камиони са източноевропейци. Според неофициална информация убитата българка била открита от своя партньор, за който се предполага, че може да е и неин сутеньор. Засега версията, че тя е била убита от клиент, не се смята за много вероятна. Според спекулации в местните медии тя може да е станала жертва на конкурентна война.

От категорията