Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » LIFE STORY » 19-годишна моделка се натряска с приятели, заспа във входа и след това й се случи нещо кошмарно (СНИМКИ)

19-годишна моделка се натряска с приятели, заспа във входа и след това й се случи нещо кошмарно (СНИМКИ)

Елизавета Адаменко, 19-годишната бивша съпруга на 56-годишния руски олигарх Валентин Иванов, стана жертва на крадци в Москва. Произшествието се е случило във входа на нейния дом в руската столица, където момичето заспало след събиране с приятели, съобщават световните издания. Съобщава се, че моделката е била в нетрезво състояние след като се видяла с приятелите си и впоследствие заспала във входа. В резултат на това 19-годишната красавица “се разделила” с две чанти.

Първата е чанта на Шанел за повече от 8 хиляди долара, шофьорска книжка и пари в брой. Втората чанта е “Ji Miu”, чиято цена е подобна на първата чанта.

Освен това, на красивата девойка й бил откраднат диамантен пръстен от 6 карата, на стойност над 650 хил. долара.

Все още не е известно кой е извършил грабежа, полицията извършва разследване.

Припомняме, че през миналата година Елизавета Адаменко съобщи, че е подала молба до полицията за съпруга си. Тя го обвини тогава, че я е пребил в един от нощните клубове./Блиц

От категорията