Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » LIFE STORY » Девойка се отчая, че не може да си намери приятел, но неин познат публикува тази СНИМКА и всичко се промени!

Девойка се отчая, че не може да си намери приятел, но неин познат публикува тази СНИМКА и всичко се промени!

На сайта Reddit оживен интерес предизвика фотография на момиче, страстно поглъщаща огромен сандвич. Снимката е наистина забавна, но най-интересното в случая е друго. Според потребителя с прякора Rcaroman, героинята на снимката е пробвала безрезултатно доста сайтове за запознанство, за да си намери гадже, но без резултат. Там тя очевидно е публикувала нормални стандартни снимки.

Нямало е ефект. Но един ден неин познат е заснел епичния процес на поглъщане на храна, публикувал го, и момичето било засипано с молби за приятели.

Снимката набрала над 10 хиляди харесвания и стотици коментари за по-малко от един ден.

Мнозина от потребителите в мрежата се чудят как такова мило момиче не е била популярна сред мъжете, особено след като обикновено подобни девойки са засипвани с предложения в сайтовете за запознанство. Други коментиращи пък пишат, че все пак понякога въпреки големия брой поклонници, е доста трудно да се намери родствена душа. /Блиц

От категорията