Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Вече стана за смях и на малките деца! Вижте умопомрачителната истина за шейха на Моника Валериева! Балонът гръмна, той е

Вече стана за смях и на малките деца! Вижте умопомрачителната истина за шейха на Моника Валериева! Балонът гръмна, той е

Прословутият годеник на моделката Моника Валериева не е никакъв арабски шейх или бизнесмен с неограничени възможности, а обикновен джамбазин, пише „Галерия“. Всъщност дори вече не е и неин годеник, след като брюнетката сама призна, че са се разделили.

 

„Почти година след като се срещнахме, аз и мъжът, който беше до мен, се разделяме! Не бих занимавала никого с една житейска история, но много телевизии и списания ме потърсиха относно годежа ми! Който беше факт!

Много хора ме поздравиха и искрено се зарадваха за нас, но животът поднася страхотни изненади, понякога шокиращи. Някой ден със сигурност ще разкажа какво се е случило“, съобщи Моника в социалния си профил.

Моделката подплати новината със снимка, на която е скрила лицето на бившия си.

И макар досега Валериева да криеше самоличността му се появиха подробности около тайнствения мъж.  Той е син на търговец на коли и помага на баща си в общия бизнес. Със сигурност не е от едрите риби в бранша, нито е толкова богат, колкото Мона го описваше.

„Благодарна съм на бог, че имам този мъж до себе си. Колкото до възможностите му – те са непосилни за повечето хора“, похвали се неотдавна Валериева.  В подкрепа на думите си, моделката редовно заливаше мрежата със снимки, които нагледно обрисуват високия й стандарт на живот – редовни пътешествия в чужбина, скъпи хотелски стаи, ежедневни букети от над 100 рози, луксозни бижута и тузарски коли.  Все неща, които един обикновен търговец на коли няма как да си позволи. Именно тук се крие и разковничето за разтрогването на годежа.   Според добре осведомени източници, Моника успява да поддържа високо ниво, благодарение на услугите, които предлага, на богати мъже в чужбина.  Когато преди няколко седмици джамбазинът й предложил брак, Валериева първосигнално се съгласила. „После лампичката й светна, че това е грешка. Той започна да настоява да заживеят заедно, което е пречка за деликатния й бизнес.

Логично, когато джамбазинът разбра, я заряза“, разказват запознати. И уверяват, че моделката никак не страда от този факт.

От категорията