Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЛЮБОПИТНО » 3 зодии, които никога няма да изневерят. Кои са те?

3 зодии, които никога няма да изневерят. Кои са те?

Всички искаме да избегнем болезнени раздели, трудни връзки и изневери. В интерес на истината, да избегнеш болка и да търсиш щастие са двата най-големи мотивации, които човек може да има. Как обаче да разберем дали човекът до нас ще ни изневери? Най-добре да се доверим на зодиите, пише Тийн проблем бг.
Представяме ви топ 3 на знаците, които никога няма да изневерят.

 

Телец

Телецът е фиксиран знак на земния елемент, което означава, че са фокусирани. Когато Телците искат нещо, те тръгват след него и не им пука колко време е нужно, за да го получат – няма да се откажат. Това включва и успешната връзка. Те знаят какво е необходимо, за да направят нещо да работи и не се страхуват от предизвикателствата, които могат да се появят по пътя. Но това, което няма да приемат, е партньор, който обезценява лоялността им, като се забърква с друг човек.

Дева

Девите са сред най-гъвкавите и приспособими към земните знаци. Те са способни да приемат нечии недостатъци и могат да бъдат с всеки, защото по своята същност са по-прощаващи. Това също така ги прави лоялни, по-малко вероятно е да отидат да търсят другаде щастие, когато половинката им не отговаря на очакванията им.

Девите дават и дават, и докато сте в състояние да получавате с отворено сърце, вие ще сте в едни от най-добрите отношения, които някога сте имали. Лесно е да разчитате на тях, защото те имат нужда да се чувстват необходими; само се уверете, че не ставате прекалено зависими от тях във вашия ежедневен живот.

Козирог

Козирозите са кардинален знак, което означава, че те са самостоятелни. Те обичат да вършат нещата, да преместват проекти; те са активни и амбициозни и най-вероятно няма да ги видите слаби.

Макар че понякога може да се чувстват така, сякаш са влюбени в работата си дори повече от вас, помислете си по този начин: Те създават стабилна основа, от която партньорството се нуждае. Козирозите са щастливи да играят ролята на доставчика и те ще го направят с лоялност, но също се нуждаят от вас да ги подкрепите. В противен случай те остават да горят свещта в двата края и да се чудят защо правят всичко това.

 

Източник: Блиц

От категорията