Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » НОВИНИ » Абитуриентът Мартин се появи по такъв начин на снимка, че изправи косите на всички, които я видяха-Бързо го арестуваха

Абитуриентът Мартин се появи по такъв начин на снимка, че изправи косите на всички, които я видяха-Бързо го арестуваха

Абитуриент от Професионалната гимназия по икономика в Смолян бе задържан пред съученици, учители и родители на кръстовището пред училището, където отивал за изпращането преди бала. Полицията предприела ареста заради сигнал, че 19-годишният абитуриент Марин притежава оръжие.

Според описанието в сигнала ставало въпрос за автомат “Калашников”. По първоначална информация именно с оръжието той се появил на изпращането.

На място е изпратен екип от Специализирано тактическо звено за бързи действия при ОД на МВР – Смолян. “Намерени са газов пистолет и автомат, който се е оказал бутафорен”, каза директорът на ОДП-Смолян ст. комисар Николай Димов, като впоследствие стана ясно, че те са открити в автомобила, в който момчето е пристигнало за бала – джип Мерцедес G-класа. “Марин завършва “Икономика и информационно осигуряване”. Никога не е имал лоши прояви.

 

Винаги е бил много патриотично настроен. Обличаше много често тениски с трикольора”, каза директорката Мария Мечкарска, която не видяла зрелищния арест, тъй като била в двора на училището за предстоящото тържество. Марин е член е на патриотичния клуб “Родопски хайдути”. Работел като охрана в местна дискотека, уточнява Канал 3.

От категорията