Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Вижте как хитрецът Криско изработи печения Слави Трифонов! Сумите са колосални!

Вижте как хитрецът Криско изработи печения Слави Трифонов! Сумите са колосални!

Криско с по 20 бона на вечер

От скоро Криско има нова рубрика в „Шоуто на Слави“. Рапърът сам се похвали, че новата му рубрика в шоуто на Дългия има висока гледаемост. Пред Венета Райкова Криско отрече появилите се слухове, че рубриката му при Трифонов е пълен провал.

 

Хонорарът на певеца никак не бил малък.

Криско искал от работодателя си по 20 000 лева на вечер, за да води „Гле’ й как се пра’ и“ или заплашвал, че ще напусне, пише „Галерия“. Той дори бил на мнение, че исканата сума е малка, предвид рекордната гледаемост, която се очаква. „Даваш ми по 20 бона всеки петък и си стискаме ръцете. Иначе съм аут“, заплашвал Криско. Слави Трифонов обаче дал да се разбере, че при него такива номера не минават и само се изсмял.

В крайна сметка двамата успели да се договорят за сумата. Криско се съгласил да води рубриката за много по-малко пари, поне докато не влезе в час. От екипа на „Шоуто на Слави“ коментират, че рапърът и толкова не заслужава, но Дългия няма друг избор, защото младите го харесват.

В музикалните среди пък изобщо не се учудват от поискания от Криско хонорар. Сред колегите си той е известен с пословичната си стиснатост и жаждата си за пари. По заведенията се носят легенди за рапъра, който никога не си плащал сметките.

Когато Слави поканил Криско да води рубриката, той знаел за скъперническите маниери на рапъра. За да няма проблеми Трифонов се презастраховал със специални клаузи в договора на Криско. Там се посочва, че хонорара на певеца е фиксиран, а в следващите шест месеца Криско няма право да се оттегля от рубриката си.

Още в първия епизод на рубриката Слави се заяде с рапъра. „Стига си говорил за себе си в трето лице, единствено число. За много голям се помисли. И в книгата си на места много се надуваш. Изкара се спасителя на българския шоубизнес! Нагъл си“, каза Слави.

От категорията