Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Честито! На 44 една от най-обичаните български актриси дари със син известен столичен бизнесмен! Великата радост осени

Честито! На 44 една от най-обичаните български актриси дари със син известен столичен бизнесмен! Великата радост осени

Говори се, че господинът, по който си паднала 44-годишната актриса има завидни финансови възможности и бил смятан за отлична партия за всяка жена.

 

Биляна и половинката й били заедно от две години, разкриват техни близки. Но по изричната молба на таткото Петринска пазела в тайна връзката им и кой е бащата на детето й. Според негови колеги той бил бохем по душа, ценител на женските прелести и  голям пътешественик.

Колегите му недоумявали как е възможно някоя жена да го върже с дете.

Актрисата не сподели с никой от колегите си, че е бременна. Някои от тях дори заподозряха, че се е ошишкала от запуснатост. Но в края на предишната година самата тя разкри, че ще става майка. Бебето Адриан  се появи на 9 май. Новина, която тя  съобщи в социалната мрежа.

Манолов си замълча за благата вест в собствения си профил. Но се говори, че бил непрекъснато до своята любима и новородения си син, предават от електронното издание за светски новини hotarena.net.

От категорията