Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » НОВИНИ » Абитуриентите от елитната СМГ втрещиха мрежата с джендърски изпълнения в училищния двор (СНИМКИ)

Абитуриентите от елитната СМГ втрещиха мрежата с джендърски изпълнения в училищния двор (СНИМКИ)

Абитуриенти от елитната столична математическа гимназия спретнаха истинско шоу по време на изпращането на Випуск 2018-а. Тържественото събитие се състоя преди дни в двора на училището. “Красавиците и …”, е озаглавено видеото от събитието, което се появи на фейсбук групата на СМГ “Паисий Хилендарски”. От кадрите личи, че зрелостниците определено са направили последния си ден в школото незабравим.

Голяма част от момчетата са решили да бъдат в крак с актуалната напоследък джендър тематика и вместо с ризи и панталони, са се пременили с поли и рокли.

Вместо да предизвика усмивки обаче, клипчето си навлече куп гневни коментари. Фейсбук потребителите са възмутени от простотията, която демонстрират зрелостниците от едно от най-елитните училища в София.

“Не се ли учи математика и физика вече в моето училище? Или се преподават джендърски ценности?”, пита объркана дама.

“Сигурно има скрит смисъл, не се съмнявам, че това е най-доброто от най-доброто. Но и не вярвам горда мъжка майка да се радва с визията на отрочето си. На мен креативността тук ми дойде в повече”, отбелязва възмутена майка.

Друга пък защитава избора на децата и отбелязва, че ако “имах момиче сама щях да предложа да се облече като момче. Просто артистична роля, какво толкова”.

 

Източник: Блиц

От категорията