Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЛЮБОПИТНО » Седмичен хороскоп от 21 до 27 май-СТРЕЛЕЦ Силен късмет, СКОРПИОН Добър шанс

Седмичен хороскоп от 21 до 27 май-СТРЕЛЕЦ Силен късмет, СКОРПИОН Добър шанс

Седмицата, която следва, може да бъде характеризирана като доста по-успешна спрямо предните няколко. Дните от тук нататък ще ви позволят да засилите ефективността си и да стабилизирате своите позиции.

Гледайте напред към успеха и това ще ви тласне към нови възможности. Това засяга всички представители на зодиака.

Не се делете от околните!

 

Седмичен хороскоп ОВЕН

Ориентирайте се 

С повече упорство и енергия ще работите във всичко, с което се захващате през тези дни. Подчинете времето и енергията си на целите, които си поставяте. Подобрете организацията си на работа, като съобразите собствените си изисквания с новите условия. Добрият вариант през периода е да наблегнете на контактите в деловите среди,за да организирате нов съюз. Петък е тежък. Преминава в борби. Събота е нервна, а неделя е по-добра. Понеделник и четвъртък са успешни, а вторник и сряда – тежки.

 

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Укрепете се

Нова работа, интереси и хора ще ви помогнат да откриете свои качества, желания и цели, за които не сте мислили до сега. Отново ще впечатлявате с напредничавите си идеи и действия. Търпеливо и последователно ще пристъпвате там, където колебанието ви е в повече. Не ви липсва шанс за реализация на целите, но в делово отношение трябва да сте много внимателни и да избягвате рисковете, за да се предпазите от неприятности. Петък е тежък и напрегнат, но уикендът е много хубав. Понеделник и вторник ще са напрегнати и неприятни, а сряда и четвъртък ще са успешни за реализацията ви.

 

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Устремете се към нова реализация

Животът ще ви предложи много от нещата, които желаете. Времето ще тече ускорено за вас и щастливи ще отбелязвате постиженията си. Благоприятно развитие на събитията за вас ще ви дава сили и желание за изяви. Без усилия ще привличате интереса на околните и ще печелите приятели. И вие, по подобие на Овните, трябва да се ориентирате към учредяването на нов съюз или партньорство с надеждни възможности. Петък ще е доста нервен. Уикендът е по-спокоен и успешен Понеделник е хубав за контакти. Благодатен е и четвъртък, а вторник и сряда са нервни и много напрегнати.

 

Седмичен хороскоп РАК

С нова визия за бъдещето

Предвид нарасналите ви ангажименти и отговорности, ще направите промени в организацията си, така, щото времето да ви стига за всичко, което предвиждате. Хората, с които общувате ще бъдат затруднени в намирането на най-прекият път към вас. Бъдете повече открити в действията и чувствата си, за да не стигнете до затормозяващи ви ситуации. За всички ще е добре да наблегнат на индивидуалността, защото в комбинация с някого няма да сте така успешни. Периодът е благоприятен за материална реализация. Не особено благоприятният петък, ще е последван от чудесен уикенд, и успешни делници с изключение на трудния четвъртък.

 

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Успех 

Не пренебрегвайте нищо, което би ви помогнало да разгърнете потенциала си в положителна посока. Дните от седмицата ще носят повече ангажименти и отговорности. Въпреки тях финансовото ви състояние няма много да ви задоволява. За повечето от вас те са лични. В делово отношение е необходимо да работите по-активно и усърдно за стабилизацията на позициите си. Не си губете времето със срещи, защото ще се окажат безполезни. Петък носи трудности в борбата за надмощие. Уикендът ще е напрегнат. Делниците ще са по-добри, но бъдете внимателни – и без кавги.

 

Седмичен хороскоп ДЕВА 

Посветете се на делата си

Погълнати от всичко около вас, ще работите за собствения си просперитет. През тази седмица ще бъдете много мобилни, в непрекъснато движение, на път и с много ангажименти. По отношение на финансовите и професионалните дела се очертава доста напрежение и променлив успех. Няма да са на желаното ниво и контактите н обществените среди. Петък и събота ще са тежки, а в неделя се очертават кавги. Неприятните делници са понеделник и четвъртък, а вторник и сряда ще са благоприятни.

 

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ

Пазете се 

Скъпи Везни, започващия период ще ви донесе в повече от онова, към което сте се устремили. И през следващите дни най-често ще следвате изградената си програма, независимо, че са възможни промени. Залагайте само на сигурно, и не откликвайте на обещания, за които трябва предварително да си платите. Разчитайте на изострената си интуиция.  Тя ще ви предпази от грешни крачки. Петък и събота ще са много напрегнати. Неделя е по-добра и по-спокойна. Делниците са благоприятни и успешни, но едновременно с това и много нервни.

 

Седмичен хороскоп СКОРПИОН

Добър шанс

Възможността да създавате, организирате и представяте най-доброто от това, което можете ви изпълва с вълнения и прави добри. Дните от седмицата ще ви изпълват с настроения и желания за забавления. Но и ще ви изправят пред необходимостта за пореден път да доказвате себе си. Ще бъдете доста активни, но това често е нож с две остриета, защото се достига со прибързване, а последното лесно ще провали реализацията на целите. Късметът ви ще е доста силен, и спокойно бихте могли да разчитате на него. Петък носи хубави промени, а събота е по-нервна. Неделя е добра. 

 

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ

Силен късмет

Ще ускорите работата си по приключване на проект, на който възлагате големи надежди. Има изход във всяка ситуация, от вас зависи да направите правилния избор и не затваряте вратите пред себе си. През тази седмица няма да ви е трудно в това отношение, защото късметът ви за осъществяване на целите е изразителен. Ще проведете много благодатни срещи, но не прибързвайте с искания. Малко нервен, но успешен е петък. Събота е неприятна, но неделя отново е добра. Понеделник и четвъртък са чудесни. Вторник е тежък, а в сряда сте нестабилни.

 

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ

Овладейте се

Ще придвижите напред проектите си, като много от тях ще приключите успешно. Първо мислете и после действайте. Оставете поривите си и вникнете в детайлите. Но не философствайте прекалено, ще отегчите всички около вас. Последната ще се дължи на не особено качествена активност, която има по-скоро белезите на безпокойство и прибързване. Овладейте се своевременно и действайте уравновесено. И вашият късмет е доста силен. Разчитайте на помощта му. Петък и събота са нервни, но успешни. Неделя е доста добра. 

 

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ 

Засилена нервност

В свой стил, с амбиция и хъс ще работите, за да ускорите реализацията на намеренията си. Със съзнанието на делови хора и привлечени от смели идеи, ще работите отговорно и целеустремено. Психическата ви устойчивост и мъдри решения ще влияят върху мисленето на много хора.  Въпреки че едва ли ще имат основателни причини за подобна изразност, Водолеите се справят добре. Раздразнени сте, а за да сте по-уравновесени ви е необходимо повече движение и ще решите проблема. Деловата седмица ще премине добре. Възникват ядове от администрация. Петък и събота са чудесни. Неделя е напрегната. 

 

Седмичен хороскоп РИБИ 

Необходима е промяна

С повече настроение, вяра в себе си и с добри очаквания ще започнете седмицата. За повечето от вас започва интересен период от живота им. Оживление се наблюдава и в бизнеса и в личните ви дела, въпреки горещините навън. Трябва да знаете, че и вашият късмет работи на високи обороти, но ако изнасилвате разгръщането на събитията, ефектът от намесата ви ще е отрицателен вместо градивен. Дните от периода са благоприятни. В неделя се очертава липса на стабилност, а неприятният и силно нервен ден е вторник. Всички останали са твърде прилични за добри постижения.

От категорията