Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЗДРАВЕ » Ето как правилно да пречистите червата си и да махнете до 15кг вредни вещества

Ето как правилно да пречистите червата си и да махнете до 15кг вредни вещества

Човешкото тяло обработва около 100 тона продукти и 40 000 литра течности през целия си живот. Според статистиката през това време до 15 килограма вредни вещества и токсини се натрупват в червата ни. Логиката е очевидна – те категорично вредят на здравето ни.

Ако имате лош метаболизъм, често изпитвате запек, бъбречни и чернодробни проблеми, наднормено тегло, лоша кожа, подозрения за артрит и диабет, тогава храносмилателната ви система работи в грешен режим.

Опитайте да използвате това народно средство за 100% резултат – ленено брашно. Използвайте до три супени лъжици брашно на ден, ще премахнете всички паразите от чревния тракт, токсини и застояли изпражнения. Това хранене ще спомогне за стабилизиране на метаболизма и нивото на холестерола, което значително ще повлияе на теглото ви.

Почистете червата!

 

Известно е, че лененото брашно също помага при лечението на заболявания като гастрит, колит, стомашни язви, облекчава наднорменото тегло. И, разбира се, лекува червата! Подготвихме за Вас 21-дневен курс на почистване, след което храносмилателната ви система ще работи като нова. Това е много просто: имате нужда само от ленено брашно и кисело мляко. Трябва да ги смесвате само в правилното съотношение.

1 седмица (1-7 дни) : смесете 1 супена лъжица ленено брашно и 100 милилитра кисело мляко

2 седмици (8-14 дни) : смесете 2 супени лъжици ленено брашно и 100 милилитра кисело мляко

3 седмици (15-21 дни) : смесете 3 супени лъжици ленено брашно и 150 милилитра кисело мляко

 

Това лекарство трябва да се използва на празен стомах, преди закуска. По време на курса ще трябва да пиете най-малко два литра вода на ден. И отново: ако нямате ленено брашно, можете просто да си смилате от ленени семена. Важно е също да се помни, че процедурата за пречистване се препоръчват не по-често от веднъж годишно.

 

Източник: За жената

От категорията