Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » СТИЛ » 6 летни модни комбинации, които издължават краката ни и правят фигурата ни съвършена (Снимки)

6 летни модни комбинации, които издължават краката ни и правят фигурата ни съвършена (Снимки)

Ние всички обичаме да носим високи обувки, защото те издължават краката ни и правят фигурата ни съвършена. Но има дни, когато просто искаме да изберем нещо по-удобно. Тези 6 летни модни комбинации са проектирани точно за онези дни!

Къса пола или рокля и пантофки

Ако искате лятото да носите мини пола, тогава най-добрият начин да я комбинирате за ежедневни събития са равните обувки, като пантофките. Те ще украсят краката ви и ще завършат цялостното ви облекло, като в същото време ще ви направят да изглеждате по-високи.

Къси панталонки и мокасини

Късите панталонки несъмнено вървят с пантофки, но с мокасини изглеждат страхотно, особено ако сте по-ниски. Тази комбинация ще удължи краката ви и ще ви направи да изглеждате като истински модел.

Сладка рокля и сандали

Изберете интересен модел сандали, за да позволите на краката си да излязат на преден план.

Дълга рокля и маратонки

С формата си, тя ви удължава, така че не е нужно да носите високи токчета. И когато става въпрос за летните дни, няма да направите грешки, ако изберете маратонки с дълга рокля.

Дънки и равни обувки

Можете също така да комбинирате равни обувки с дънки. На практика всички видове модели съответстват на тях.

Широки панталони 7/8 и еспадрили

Всеки се страхува да комбинира този тип панталони, защото те визуално могат да намалят краката, но когато се комбинират с еспадрили, те получават модерен външен вид.

 

Източник: За жената

От категорията