Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » LIFE STORY » Тийнейджърка влезе в банята, за да си вземе душ преди училище и не излезе жива от ваната (СНИМКИ)

Тийнейджърка влезе в банята, за да си вземе душ преди училище и не излезе жива от ваната (СНИМКИ)

17-годишно момиче загина по много нелеп начин в американския щат Пенсилвания. Както всяка сутрин преди училище, Бриан влязла в банята, за да си вземе душ, без да подозира, че това ще й струва живота. На бездиханното тяло на Бриан попаднала майка й, която спяла дълбоко по време на трагедията, пише “The Sun”.
Фото: CBS Pittsburgh

Не е изключено момичето да се е подхлъзнало и да е паднало, удряйки главата си във ваната.

Ударът бил толкова силен, че Бриан е загубила съзнание, а косите й са запушили канала. Ваната се напълнила с вода, а тийнейджърката така и не успяла да дойде в съзнание.

Фото: CBS Pittsburgh

Когато майка й я открила, тя вече била посиняла. Бащата на Бриан – Майкъл Рап, казва, че момичето имало проблеми с щитовидната жлеза и взимала лекарства.

“Това е огромна трагедия за нас – да изгубим дете. Ще ми липсва усмивката й. Надявам се, че на оня свят всичко с нея ще е добре. Много се гордеем с него”, казва съкрушеният родител.

Пристигналите на мястото на трагедията полицаи били шокирани от обстоятелствата, довели до кончината на младото момиче. Смъртта й се разглежда като нещастен случай. Точните причини обаче още не са изяснени. /Блиц

От категорията