Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЛЮБОПИТНО » Това момченце е най-сладкото дете на света! Има над 300 хиляди фена и всички са луди по него (СНИМКИ)

Това момченце е най-сладкото дете на света! Има над 300 хиляди фена и всички са луди по него (СНИМКИ)

Едно 5-годишно момченце вече е истинска световна знаменитост. Малкият Александър е мини модел и има над 300 хиляди фена само на страницата си в Инстаграм. 

Бащата на детето е бившият руски спортист по фигурно пързаляне Евгений Плюшченко, а майка му също се занимава с моделство.

Детето действително прилича на ангелче и не е трудно, че е харесван и издирван за реклами от фотографи в целия свят.

Александър може да е само на пет, но вече може да се похвали с печалби за милиони.

Момченцето става популярно благодарение на майка си Яна Рудковская, която му прави профил в Инстаграм. И сега тя се грижи за известността на синчето си, публикувайки там снимки не само от рекламни кампании, но и от свободното време с родителите.

Независимо от старанията й, тя е критикувана, че отнема детството на сина си. Според някои тя нерядко се изказвала, че детето няма да прави нищо безплатно и трябва да получи пари за известността му.

Независимо от това, малкото ангелче набира все по-голяма популярност. За това свидетелства и фактът, че вече е направил и няколко фотосесии с детския супермодел Кристина Пименова.

Източник: Блиц

От категорията