Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЛЮБОПИТНО » Трите зодии със силно 6-то чувство и мощен психически заряд

Трите зодии със силно 6-то чувство и мощен психически заряд

Ако сте воден знак, тогава се считайте за благословен. Вие се раждате с мощно шесто чувство и затова можете да изживеете света чрез свръхестествено око.

 

Риби: Те могат да видят части от алтернативни вселени

Рибите са последният знак в зодиака и затова те съдържат мъдростта, която може да дойде само с напредване на възраст. Казано е, че ако сте родени в знака Риби, тогава вие неизбежно сте свързани с духовния свят.

 Възприемането на земния свят се преплитат със снимки от област, която не може лесно да бъде видяна с просто око.

 

Скорпион: Те виждат в тъмното и оцеляват

Скорпионите естествено се привеждат към крайностите. Не съществуват много начини да ги изплашиш или да ги накараш да се оттеглят. От друга страна, нямат ярък път, който те биха нарекли твърде добър, за да са верни. Те просто искат да видят и преживеят всичко, независимо дали е ужасяващо или болезнено. Когато Скорпионите смело пресичат границите и са изправени пред сенките, което другите не искат да погледнат, те винаги се връщат с неизмерен източник на свръхестествена сила. Дори да запазят част от тъмнината, през която преминават, те го възприемат като мощен резултат, който си струва да имаш.

 

Рак: Виждат в сърцата на хората

Известно е, че Раците познават сърцето добре и от самите вас, и че могат да усетят точно как се чувстваш, докато само стоят до вас. Първото нещо, което Ракът изисква, когато се опознава, че нови хора са сърцето им. Дори и ако се опитват да погребат своите емоции дълбоко в себе си, където никой няма да може да ги намери, просто няма да го скриете от Раците. Но защо искате да го направите? Те не само ще видят в сърцето ти, но и ще го разберат. Емпатията и интуицията са толкова широки, колкото небето.

 

Източник: За жената

От категорията