Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » LIFE STORY » В училище децата не спираха да й се подиграват и да я наричат призрак, но сега всички й завиждат (СНИМКИ)

В училище децата не спираха да й се подиграват и да я наричат призрак, но сега всички й завиждат (СНИМКИ)

Още от раждането си Джоан Дион се отличавала от останалите деца. Въпреки че има африкански корени, тя е абсолютно бяла. Връстниците й непрекъснато я подигравали и тя често се замисляла за самоубийство. Но едно най-обикновено ходене до магазина преобърнало живота й на 180 градуса, съобщава “Дейли мейл”.

21-годишната Джоан, която страда от амбинизъм, живее в Лондон. Като дете съучениците й не спирали да я тормозят заради цвета на кожата и превръщали всеки неин ден в истински кошмар.
Фото: instagram.com/joannedion_

След училище Джоан се прибирала вкъщи и не спирала да мисли за издевателствата, на които другите деца я подлагали. От ден на ден се чувствала все по-зле и веднъж дори помислила да сложи край на живота си.

Фото: instagram.com/joannedion_

“Не можех да разбера защо ме ненавиждат толкова много заради бялата ми кожа и коси… Връстниците ми викаха Каспър, Шрек, призрак, талк… Не исках да живея!”, споделя Джоан.

Фото: instagram.com/joannedion_

Постепенно тя започнала да гони лошите мисли от главата си. Помогнал й шопингът. Джоан обичала да се облича добре и това се оказало нейното спасение. Любовта към пазаруването спасила живота й.

Един ден тя влязла в любимия си магазин за дрехи, където била забелязана от фотограф. Той помолил да я снима, а след това й предложил работа.

Фото: instagram.com/joannedion_

“Съгласих се. Беше ми интересно. След това предложенията започнаха да валят. Много хора искаха да работят с мен. Това ме направи по-уверена и можах да стана модел”, разказва младата дама.

Фото: instagram.com/joannedion_

С течение на времето все повече хора започвали да я разпознават на улицата и да й правят комплименти. Момичето станало уверено и започнало да се наслаждава на живота. Джоан дори не си е и помисляла, че негативният опит от детството ще й помогне да се превърне в успешен човек.

Фото: instagram.com/joannedion_

 

Фото: instagram.com/joannedion_

 

Източник: Блиц

От категорията