Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Много лоши новини за Слави Трифонов. Вече едвам ходи с патерици, диагнозата е тежка

Много лоши новини за Слави Трифонов. Вече едвам ходи с патерици, диагнозата е тежка

Болните стави отново създават проблеми на Слави Трифонов

Болежките на Слави Трифонов отново се появиха. Дори и след тежката операция, която Дългия претърпя в началото на миналото лято, той все още не се е възстановил. Шоуменът все още се оплаква от болки в крака и придвижването е истинско мъчение за него.

 

Миналото година той излезе предсрочно в летен отпуск, тъй като се наложи да бъде опериран по спешност.

Слави Трифонов се подложи на интервенция за поставяне на изкуствена става в чужбина. Въпреки, че лекарите не гарантираха пълно възстановяване, обещаха, че той ще се движи по-лесно. Но очевидно възстановителният период ще се окаже по-дълъг.

След няколко месечно затишие, болежките на Слави Трифонов отново припомниха за себе си и той използва патерица за придвижване. Това споделиха българи, пътували с него от София до Лондон.

Шоуменът изнесе концерта в най-голямата зала на Острова. Събитието беше под наслов „Системата ги убива“ и е посветено на родителите на деца с увреждания.

Концертът, който Слави Трифонов организира, е благотворителен. Средствата от него ще бъдат дарени на родители с деца с увреждания. По непотвърдена информация, приходите от грандиозното събитие възлизат на 3 милиона лв и цялата сума е предназначена за благотворителност.

Близо 20 000 българи гледаха на живо концерта на Слави и бенда му и заедно с него изпяха най-големите му хитове.

В концерта взеха участие и бившите грации от националния ни ансамбъл по художествена гимнастика. Заедно с тях до Лондон пътува и шефката на федерацията Илиана Раева. Появата на момичетата на сцената развълнува публиката, пише Хот арена.

За каузата, под чийто наслов протече благотворителното събитие, Слави Трифонов ще дари още 13 000 лв. Сумата той ще получи като обезщетение от Маги Халваджиян след спечеленото дело.

От категорията