Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » СЕКС » Мъжете просто обожават тези части от женското тяло!

Мъжете просто обожават тези части от женското тяло!

Много жени прибягват до пластична хирургия, за да се харесат на мъжете. През 2009 г.

Соланж Магнано, 37-годишна манекенка и бивша Мис Аржентина, почина от усложнения след операция за стягане на дупето. Жалко, че Магнано е решила да претърпи подобна интервенция в името на красотата.

И докато ние смятаме, че трябва да има граници в това докъде са готови да стигнат жените, за да бъдат по-привлекателни за своите любими, ви казваме, че не трябва да се притеснявате, защото мъжете си падат по естествената красота. Ето и кои части на женското тяло обожават, дами:

Косата

Или по-скоро начинът, по който леко ухае на ваниловия ти шампоан през деня. Начинът, по който пада пред очите ти и моли да бъде пригладена зад ухото. А начинът, по който блести прави почти невъзможна съпротивaта му да прокара пръстите си през нея.

Очите Деби Гибсън пееше: „Изгубих се в очите ти.“ Да, наистина са хипнотизиращи, независимо дали умееш да правиш опушен котешки грим.

Кожата Тя е мека, гладка и копнее за ласки! Именно тя е и една от причините, поради която половинката ти ще иска да е насаме с теб. А допирът на неговата кожа до твоята не може да бъде описан с думи…

Ключицата и извивката на врата Има нещо в ключицата, което я прави една от най-обичаните части на женското тяло. Мъжете просто не могат да ѝ устоят! Може би тайната се крие във вдлъбнатината, която е перфектна за усещане на естествения аромат на тялото или за продължителни целувки.

Коремът Като дами не разбираме това, но е факт, че мъжете обичат зоната около пъпчето.

Извивките Силата на жените е в тях – в малката извивка на гърба, в полюшващите се бедра, докато ходим и в привлекателното и сочно дупе. Всичко това крещи Жена! За бога, не ги разваляй с операция!

Гърдите Макар технически трябва да ги причислим към извивките, гърдите притежават особена привлекателност за мъжете, която не се съчетана с никоя друга част от женското тяло. Размерът им няма значение. Само фактът, че ги имаме и могат да ги видят без дрехи, ги подлудява!

 

Източник: За жената

От категорията