Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Радостта й беше толкова кратка! Най-големият кошмар на Венета Райкова се сбъдна, разбра сега и изпусна телефона

Радостта й беше толкова кратка! Най-големият кошмар на Венета Райкова се сбъдна, разбра сега и изпусна телефона

Очевидно лятото ще бъде тежко за Венета Райкова

Тежко лято очаква Венета Райкова. Последните клюки покрай водещата гласят, че тя отново ще остане без работа. Според мълвата, договорът й с продуцентите на „Папараци“ няма да бъде продължен и от следващия сезон тя вече няма да е водеща на таблоида.

 

Клюката гласи, че Николета Лозанова ще се завърне триумфално като водеща на формата.

Въпреки негативните коментари, които отнесе плеймейтката, тя се справяше в пъти по-добре като водеща на таблоида. А Венета Райкова, която има претенциите на топ водеща, се изложи за пореден път.

Повече от ясно е, че блондинката не може да стигне рейтинга на „Горещо“ и кариерата й на тв водеща върви към своя край. Сричането й в ефир дразни зрителите на „Папараци“. Те коментират гневно, че Венета се излага и не желаят да слушат как тя срича в ефир в опита да разчете аутокюто, пише Хот арена, позовавайки се на „Шоу“.

По всичко личи, че лятото ще бъде тежко за блондинката. Само преди месеци тя се раздели със съпруга си Тишо, а сега ще трябва да преживее и още една раздяла – тази с работата си в „Папараци“.

Ако това се случи, водещата ще трябва да се сбогува с телевизията. След свалянето на „Горещо“ тя не успя да си намери постоянна работа и дълго се лута между частните канали.

Вероятно Венета Райкова ще насочи усилията си към писането на книги, ако изгуби работата си в телевизията.

Преди няколко дни тв водещата излезе в отпуск. Тя обяви, че за летния сезон преустановява и активността си в социалните мрежи и ще се наслади на пълноценна почивка.

От категорията