Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЛЮБОПИТНО » Това за 3-те най-интелигентни жени според хороскопа: Интуитивни са и незабавно усещат лъжата

Това за 3-те най-интелигентни жени според хороскопа: Интуитивни са и незабавно усещат лъжата

Заблуда е, че интелигентните жени плашат хората и те ги избягват по всякакъв възможен начин. Но често мъжете са привлечени от тези жени интуитивно. Интелигентните жени са секси, атрактивни и очарователни.

Специалисти в областта на астрологията смятат, че знаците на Зодиака, изброени по-долу, имат най-остър ум.

 И сега, трите знака на зодиака, които притежават най-разумния ум, според астролозите са:

3-то място – Козирог.

Жената Козирог от младежките си години е спокойна, внимателна и сериозна. Тя не е привлечена от детските шеги. Ставайки по-зряла, жената Козирог се опитва да създаде нови приятели. Тя доста трудно привлича нови хора, затова не е лесно за нея да стане приятелка. Жените Козирог по-лесно комуникират с мъжете.

Една зряла жена Козирог постига професионален успех в работата си. Тя никога не се противопоставя и не показва емоции. Козирогът се характеризира с упоритост и така да се каже трудно излиза от коловоза.

2-ро място – Скорпион.

Скорпионите са мъже в поли. Една жена, родена под знака Скорпион, от най-ранна възраст разбира, че е по-различна от другите. Скорпионът разбира, че животът е много по-лесен, отколкото изглежда на пръв поглед, въпреки предателствата и хитростите, които царуват в него.

Жената Скорпион е интуитивен човек, който лесно може да види идентичността на друг човек на пръв поглед. Не можете да я манипулирате, защото незабавно усеща лъжата. Жената Скорпион е доста отмъстителна, така че не се опитвайте да я измамите.

1-во място – Овен.

Жената Овен от ранна възраст е много впечатляваща. Винаги може да й се вярва и признава чувствата си. Тя е родена лидер, обича да бъде следвана от хората.

Жената Овен се изправя пред най-трудните изпитания на живота и с достойнство преминава през тях.

Жената Овен лесно се справя с мъжете, които мъже, разбира се, не обича. Често се отнася с други с очевидна агресия. Но представителките на тази зодия не се ядосват дълго време и бързо освобождават натрупаните оплаквания. Но в същото време, Овенът се отличава с невинна наивност. Те се страхуват, че общественото мнение ще надделее над тях, затова те го избягват по всякакъв начин.

 

Източник: За жената

От категорията