Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Шеф Петров разката звездните си колеги! Ето снимки! Говорят си сами!

Шеф Петров разката звездните си колеги! Ето снимки! Говорят си сами!

Шеф Петров със сигурност ще си спечели врагове в лицата на Манчев и Токев!

Голямата уста на шеф Петров може да му изяде главата. Той със сигурност си спечели неприятели в лицата на шеф Манчев и шеф Токев, заради разкритието, което направи. А именно, че последните посрамили страната ни на кулинарен конкурс.

 

Ето какво съобщи шеф Петров в профила си и как буквално размаза телевизионните „герои“ Манчев и Токев.

Четете всичко без редакторска намеса:

„Четвърто участие и за 4-ти сме 20-ти ,(последно в Европа) но …Старите Динозаври не се отказват!… В кой спорт и състезание е това?

10 години и винаги последни обаче Манчев и Токев, не пускат кокала!
Казват “ Ела и участвай“ …еми много може да участват, но когато дадете път на младите да организират! А ?

Дайте път на младите бе, ама не както сте го дали сега! Дайте го за да не ви обърка историята с Комунистите… Иначе Благодарност за началото, хайде сега оставете младите и да ви няма!

Вие като комунистите Шеф Петров е „враг“ и не пускате кокала… Хайде малко почивка и оставете младите. Ако искате си готвите екип аз също ще приготвя младежи и ще бъде сладка конкуренция.. само пуснете кокала, защото се видя че не ставате в новото време!

Десет години България последна! ШЕФ ПЕТРОВ ЛИ Е ВСЕ ВИНОВЕН?! ХАЙДЕ… за да ви е сладка Историята!

Децата ходят на това състезание да си търсят работа в чужбина, а не да представляват България.

Хайде екипче и тренировки, оставете организацията на младите и те да купят костюмче нещо, но работа да свършат! България не е телевизионен формат и нито е Черешка нито Мастър а излагацията е реална!

Няма все да се оправдавате със състезателните! За новите важи същото, план и изпълнение ако не Чао.. на какво го обърнахте..българското знаме все последно и разни лакеи само ви се мазнят ! Ново време!“, изригна шеф Петров в мрежата.

От категорията