Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Деси Банова с първи думи след дългоочакваната сватба! Мечтата на Росен Плевнелиев няма да се сбъдне!

Деси Банова с първи думи след дългоочакваната сватба! Мечтата на Росен Плевнелиев няма да се сбъдне!

Деси Банова проговори след сватбата с Росен Плевнелиев

Този уикенд Деси Банова и Росен Плевнелиев си казаха заветното „Да“. Бившата синоптичка даде интервю за „България днес“. В него тя заяви, че е много щастлива като госпожа Плевнелиева.

 

Младоженката допълни, че децата са щастливи и това е най-важното.

Тя сподели, че сватбеният ден е минал спокойно. Съпругата на Росен Плевнелиев допълни, че всичко с бременността й е наред и се надява да продължи така.

В началото на есента блондинката ще дари бившия президент с дете, пише „България днес“. Както вече стана ясно, двамата очакват мъжки наследник. Мечтата на Росен Плевнелиев да стане баща на момиченце, няма да сбъдне и този път.

Но въпреки това, двамата с Деси Банова са много развълнувани от предстоящото щастливо събитие. Наскоро блондинката дори сподели, че Росен Плевнелиев желае да присъства на раждането на детето им.

По всяка вероятност след раждането, щастливото семейство ще замине за Гърция. Публична тайна е, че Росен Плевнелиев притежава приказно имение в курортното градче Урануполи.

От първия миг Деси Банова е влюбена в райското кътче и идеята да прекара там първите месеци от живота на бебето, й допада.

Преди седмици тя излезе в майчинство, което съвпада с лятната ваканция на рубриката й. Деси Банова не възнамерява да се откаже напълно от работата си. Но засега не е ясно кога точно ще се върне в ефир.

Двамата с Росен Плевнелиев направиха връзката си публично достояние в края на миналата година. През месец март разкриха, че са се сгодили. И само три месеца след това минаха под венчилото. Това е трети брак за бившия президент и първи за блондинката.

От категорията