Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » LIFE STORY » Бизнесмен плати 1 милион за с*кс с ученичка, но след лошо представяне си го взе обратно

Бизнесмен плати 1 милион за с*кс с ученичка, но след лошо представяне си го взе обратно

Ученичка в московско училище се оплака в полицията от бизнесмен, който ѝ платил за секс услуги един милион рубли, но след това решил да си върне част от парите обратно. Това съобщават световни медии.
“18-годишната московчанка Татяна решила да спечели своя първи милион благодарение на красотата си. Момичето се договорило с бизнесмен, че тя ще прави секс с него, а той ще ѝ плати за ласките съответната сума”, се казва в съобщение на полицията.

 

Предприемачът поканил младата нощна пеперуда в хотел на булевард “Новински”. Той обаче не харесал секс нощта с момичето, сексът не му доставил желаното удоволствие и затова той решил да си вземе част от парите обратно. Ученичката обаче не останала очарована от рекламацията: желаейки да си получи цялата сума, тя подала сигнал в полицията, твърдейки в него, че е била брутално изнасилена. 

В момента случаят е разследван от служителите на органите на реда. 

На 28 май стана известно, че московчанка е подала сигнал в полицията за изнасилване. Според написаното новият ѝ познат ѝ сипал нещо възбуждащо в питието, в резултат на което тя започнала да му прави орален секс. 

Източник: Блиц  

От категорията