Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Няма такъв шамар! Гущеров старши посече сина си и новата снаха Светлана навръх сватбата!

Няма такъв шамар! Гущеров старши посече сина си и новата снаха Светлана навръх сватбата!

Светлана и Християн Гущеров официално са семейство, призна плеймейтката. Тя допълни, че свекърът Добромир Гущеров не е присъствал на подписването, предаде “Телеграф”. Двамата са сключили граждански брак на 1 юли, като датата е избрана от майката на бизнесмена. 

 

“Подписахме, вече съм омъжена жена.

Гражданският брак беше на 1 юли. Датата я избра майката на Хриси.

Някак символично е – нов месец и ново начало. Чувствам се много добре, различно е. Бяхме в тесен кръг – аз, Хриси, моето и неговото семейство. Добромир не беше тук”, споделя Светлана. Според блондинката свекърът не присъствал заради неотложни ангажименти, но злите езици споделят, че Добромир е категорично против избора на наследника си.  Светлана все още изпипва детайлите около сватбата на 12 юли. “Реших на подписването да съм с къса рокля, защото ще съм с дълга на самата сватба. Всъщност тогава ще сменя два тоалета. Обичам този по-кукленски стил, исках да съм като Барби за подписването, затова оставих косата си пусната, заложих и на различен от очаквания тоалет”, заяви тя. Припомняме, че това е първи брак за Светлана и втори – за Гущеров. Той вече мина под венчило с фолк дивата Мария, с която обаче се разведе миналата година.

От категорията